Παραμύθι με όνομα 1

Το παιδί πρωταγωνιστής

Παραμύθι με όνομα 2

Πρώτοι στην Ελλάδα

Παραμύθι με όνομα 3

10000+ Βιβλία

Best Seller Προσωποποιημένα Βιβλία

παραμύθι με όνομα

Παραμύθι με Όνομα – Golden edition

Το Παραμύθι με Όνομα, το best seller προσωποποιημένο παραμύθι μας που φτιάχνεται με τα γράμματα του ονόματος του παιδιού και το οποίο έχουν λατρέψει χιλιάδες παιδάκια φοράει τα καλά του για ειδικές περιπτώσεις που χρειάζεσαι ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο δώρο! Στo Παραμύθι με Όνομα- Golden Edition, κρατάμε την πολυαγαπημένη ιστορία του Παραμύθι με Όνομα, που φτιάχνεται με τα γράμματα του ονόματος κάθε παιδιού, αλλά επιπλέον ανανεώνουμε την εικονογράφηση, τυπώνουμε το όνομα του παιδιού στο εξώφυλλο του δικού του παραμυθιού, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 6 χρώματα εξωφύλλου, βάζουμε τη φωτογραφία του αγαπημένου σου παιδιού δίπλα από την αφιέρωση σου στο τέλος του παραμυθιού, σου γίνεται δωρεάν συσκευασία δώρου και αποστολή! Εσύ ακόμα να κάνεις το παιδί που αγαπάς πρωταγωνιστή στο δικό του Παραμύθι με Όνομα Golden Edition;

Παραμύθι με όνομα 4 Προτείνεται για Ηλικίες 0-7 ετών

Προσωποποιημένο βιβλίο για τον Μπαμπά

 

Ένα μοναδικό προσωποποιημένο δώρο για τον μπαμπά που θα προκαλέσει χαμόγελα και συγκίνηση σε κάθε μπαμπά που θα το λάβει. Στο νέο μας προσωποποιημένο βιβλίο – Εγώ κι εσύ μαζί- ο μπαμπάς θα διαβάσει μια προσωποποιημένη ιστορία, σαν να είναι γραμμένη από τα παιδάκια του που θα του εξιστορούν όλους τους λόγους που είναι ο ‘’ήρωας’’ της ζωή τους. Εσύ μας δίνεις τα ονόματα του μπαμπά και των παιδιών, την φωτογραφία τους και την αφιέρωση σου και εμείς σου φτιάχνουμε το πιο μοναδικό προσωποποιημένο δώρο ενθύμιο στον πιο μοναδικό μπαμπά! Τον δικό σου! Τέλειο δώρο για την γιορτή του πατέρα και όχι μόνο.
παραμύθι με όνομα
παραμύθι με όνομα

Τα Mεγάλα ‘Oνειρα

Μια νέα μοναδική προσωποποιημένη ιστορία για την σημασία της θέλησης, της τόλμης, της υπομονής και της πίστης στον εαυτό μας. Τα νέο μας αυτό προσωποποιημένο παραμύθι ανήκει σε μια καινούρια σειρά προσωποποιημένων μας βιβλίων, τα βιβλία του Μέλλοντος, που δημιουργούνται με την φροντίδα παιδοψυχολόγων και στόχο έχουν να βοηθήσουν το κάθε παιδί να αποκτήσει δεξιότητες απαραίτητες για την συναισθηματική του ευημερία. Πίσω από κάθε βιβλίο υπάρχει σχετικό barcode που εάν το σκανάρεις θα διαβάσεις δωρεάν τις συμβουλές των παιδοψυχολόγων μας. Φτιάξε ένα μοναδικό δώρο ενθύμιο και αγάπης.

Έχεις Γράμμα

Στο Έχεις Γράμμα όλα τα λόγια αγάπης, που θα έλεγες στο αγαπημένο σου παιδί, μπλέκονται με την εικονογράφηση των ευχών σου για την ζωή του και έτσι φτιάχνεται ένα ξεχωριστό προσωποποιημένο βιβλίο με πρωταγωνιστή το αγαπημένο σου παιδάκι που μεταφέρει την αγάπη σου, τις αξίες σου και τα μηνύματα σου για την ζωή. Εσύ μας δίνεις το όνομα του αγαπημένου σου παιδιού, την ημερομηνία και την χρονολογία που γεννήθηκε, την φωτογραφία του, μας γράφεις την αφιέρωσή σου και το δικό σου όνομα – Ναι! Μπαίνεις και εσύ μέσα στο παραμύθι – και εμείς έτσι μαγικά φτιάχνουμε το ‘’Έχεις Γράμμα’’! Ένα μοναδικό δώρο – ενθύμιο που θα θυμίζει για πάντα στο παιδί την μοναδικότητά του και την αγάπη σου!
παραμύθι με όνομα

Προσωποποιημένα Σημειωματάρια

προσωποποιημένο σημειωμτάριο

Προσωποποιημένα Σημειωματάρια για Ενήλικες

Το πιο μοναδικό προσωποποιημένο σημειωματάριο για τους αγαπημένους σου μεγάλους φίλους! Για το νονό και τη νονά, τον θείο και τη θεία, την φίλη σου, τη μαμά σου, την κόρη σου, για τον εαυτό σου αλλά και για όποιον θέλεις να κάνεις ένα μοναδικό δώρο! Εσύ μας δίνεις το όνομα του ατόμου που θέλεις να φτιάξουμε το σημειωματάριο του, το χρώμα μαλλιών και ματιών του, το επάγγελμα του, την αφιέρωση σου και εμείς τον/την εικονογραφούμε στο εξώφυλλο του δικού του σημειωματάριου για να θυμάται πάντα πόσο μοναδικός/ή είναι.

Σημειωματάριο με Όνομα

Φτιάξε ένα μοναδικό σημειωματάριο για σημειώνεις τις σκέψεις, τα σχέδια σου για το μέλλον και τα όνειρά σου!  Διάλεξε ανάμεσα σε 2 μοναδικά εξώφυλλα με 2 σημαντικά μηνύματα για την ζωή για να θυμάσαι πάντα τι έχει σημασία. ‘Να σε αγαπάς’ ή ‘ Να πηγαίνεις όπως πηγαίνουν τα κύματα’.

προσωποποιημένο σημειωμτάριο

Προσωποποιημένα  Ημερολόγια  2023

Προσωποποιημένο ημερολόγιο Επαγγέλματα

Φτιάξε ένα τέλειο προσωποποιημένο ημερολόγιο 2023 όπου ο κάτοχος του ημερολογίου εικονογραφείται στο εξώφυλλο του!Συμπληρώνεις το όνομα του κατόχου του ημερολογίου, το χρώμα μαλλιών και ματιών του, το το επάγγελμα του, γράφεις την αφιέρωση σου και εμείς φτιάχνουμε το πιο μοναδικό προσωποποιημένο ημερολόγιο 2023 όπου ο πρωταγωνιστής του ημερολογίου εικονογραφείται με βάση το επάγγελμά του!

προσωποποιημένο ημερολόγιο 2023
προσωποποιημένο ημερολόγιο 2023

Προσωποποιημένο ημερολόγιο Επαγγέλματα

Φτιάξε ένα τέλειο προσωποποιημένο ημερολόγιο 2023 όπου ο κάτοχος του ημερολογίου εικονογραφείται στο εξώφυλλο του!Συμπληρώνεις το όνομα του κατόχου του ημερολογίου, το χρώμα μαλλιών και ματιών του, το το επάγγελμα του, γράφεις την αφιέρωση σου και εμείς φτιάχνουμε το πιο μοναδικό προσωποποιημένο ημερολόγιο για το 2022-2023 όπου ο πρωταγωνιστής του ημερολογίου εικονογραφείται με βάση το επάγγελμά του!

προσωποποιημένο ημερολόγιο 2023

Προσωποποιημένο ημερολόγιο 2023 Super ήρωες

 Κάνε τα αγαπημένα σου άτομα πρωταγωνιστές στο δικό τους προσωποποιημένο ημερολόγιο 2023 super ήρωες! Γιατί όλοι είμαστε μυστικοί super ήρωες! Το τέλειο προσωποποιημένο δώρο για τη νονά, το νονό, τον θείο ή όποιον αγαπάς!

Προσωποποιημένα Κάδρα

προσωποποιημένο κάδρο

Προσωποποιημένο κάδρο με όνομα

Ένα τέλειο προσωποποιημένο κάδρο για να στολίσεις το δωμάτιου του παιδιού σου ή να το κάνεις δώρο σε ένα παιδάκι που αγαπάς! Εσύ μας δίνεις το όνομα του αγαπημένου σου παιδιού και μια μικρή αφιέρωση και εμείς σου φτιάχνουμε το δικό του προσωποποιημένο κάδρο με το όνομα του και την αφιέρωση σου τυπωμένη σε αυτό!

Προσωποποιημένο κάδρο 

Το πρώτο προσωποποιημένο κάδρο στην Ελλάδα που μεταμορφώνει τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε πρωταγωνιστές! Εσύ μας δίνεις το όνομα του πρωταγωνιστή, το χρώμα μαλλιών και ματιών του, την αφιέρωση σου και την ιδιότητα ή το επαγγελμά του και εμείς τον/ την εικονογραφούμε στο δικό του προσωποποιημένο κάδρο! 

προσωποποιημένο κάδρο

Προσωποποιημένα Τετράδια

τετράδιο με όνομα

Προσωποποιημένο τεράδιο με όνομα

Εσύ μας δίνεις το όνομα του αγαπημένου σου παιδιού, τα χαρακτηριστικά του όπως το χρώμα μαλλιών και ματιών και εμείς σου φτιάχνουμε το δικό του μοναδικό τεράδιο για το σχολείο που σίγουρα θα το γεμίσει χαμόγελα!

Προσωποποιημένο τετράδιο / μπλοκ ζωγραφικής

Ένα προσωποποιημένο τετράδιο / μπλοκ ζωγραφικής με μοναδικά σχέδια και τυπωμένα με το όνομα του αγαπημένου σου παιδιού που θα προκαλέσει χαμόγελα, θα το βοηθήσει να οργανωθεί στο σχολείο και θα το κάνει να αισθανθεί μοναδικό , όπως πραγματικά είναι! Διάλεξε το σχέδιο που σου αρέσει, γράψε μας το όνομα του και εμείς θα σου φτιάξουμε κάτι μοναδικό! Γιατί αυτό το τετράδιο και μπλοκ ζωγραφικής θα είναι τόσο ξεχωριστό που θα θέλει να το κρατήσει για πάντα!

προσωποποιημένο τεράδιο

Η ομάδα μας

Παραμύθι με όνομα 5
Παραμύθι με όνομα 6
Παραμύθι με όνομα 7
Παραμύθι με όνομα 8

Φτιάξε το δικό σου προσωποποιημένο δώρο

Παραμύθι με όνομα 9

FOLLOW US

Παραμύθι με όνομα 10
Παραμύθι με όνομα 11
Παραμύθι με όνομα 12
Παραμύθι με όνομα 13

OUR INSTAGRAM